Wednesday, November 10

Perantau Blogger Around The World

Perantau Blogger Around The World

Dulu, mase muda remaja selalu jugak mengusya blog rakyat Malaysia di perantauan. Dapat tengok blog orang main snow pun boleh rase sejuk sampai ke Malaysia.

Rupa-rupanya ramai jugak rakyat Malaysia kat Oversea yang ada blog. Ade sekarang kat Jepun, Australia, German, USA, Korea Selatan, Mesir dan banyak lagi. Sekali sekala terbang baca blog ke seberang laut, best jugak..kan

p/s: saya tengah mengupdate list perantau dari Malaysia yang kini berada di luar negara untuk diletakkan di sidebar blog ini. Kiranya bagai hub and depot blog perantau dari Malaysia yang berada di seluruh dunia gitu. So, anda berada di oversea? Ada blog? Submit your blog url beserta tajuk blog dan dari mana di bahagian komen di bawah…apa tunggu lagi..

17 comments:

  1. Thanks for dropping by my blog. Ucapan Tahniah telah disampaikan kpd anak dara saya.

    I don't mind being listed in the Perantau United.

    Nor Fadzlina Nawi
    Http://fadzlina1977@blogspot.com
    Melbourne, Victoria, AUSTRALIA

    Jzkk

    ReplyDelete
  2. @Nor Fadzlina : dah masukkan dlm list..

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Nak share blog jugak..

    Nora Azima Noordin
    ...and the stories begin: From Penang to Glasgow
    http://cibilzsonic.blogspot.com
    Glasgow, UK

    ReplyDelete
  4. http://namasayazaira.blogspot.com/

    dari KL to Bangalore.

    ReplyDelete
  5. Salam, saya nak share jugak...

    Part of My Life
    http://rajanurulfatin.blogspot.com/
    Tasmania, Australia

    ReplyDelete
  6. Salam Umar : Dah update to the list. TQ

    ReplyDelete
  7. count me in

    http://zainur1925.blogspot.com
    From KL-KT-KB to Wollongong, Australia.

    Thanx..

    ReplyDelete
  8. Salam, boleh exchange link. visit my blog.

    ReplyDelete
  9. Assalamu'alaikum.

    Sama-sama asal Kelate... http://sayangislam.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  10. salam ziarah dari Toulouse, France..
    http://wadahharleena.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. count me in :P

    She Is Yaya
    Wellington, New Zealand
    http://fatinaliyya.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...