Saturday, December 18

Annie Wear Sari

Adakah ini Misss Annie yang memakai Sari? (*pic from goggle)
Hari ini adalah hari Sabtu bertarikh 18 Disember. Maka, hari ini adalah hari untuk ‘Anni memakai sari’ kerana kalau hari tu ulang tahun pernikahan saya dan isteri (1 muharram), kali ni adalah our Wedding Anniversary (Annie Wear Sari) versi kalendar masihi. Seperti mana yang ditunjukkan oleh Daisypath disebelah, we have been married for 1 year!
Setahun yang lepas, semasa majlis perkahwinan kami, sekeping kalendar kecil telah diedarkan disamping goodies bag. Namum, kalendar tersebut telah menjadi sedikit ‘kontrovesi’ kerana tarikh 18 Disember dibulatkan sempena our wedding anniversary dan menimbulkan ke’jeles’an dikalangan kengkawan. Rasenye berbaloi juga dulu memujuk amoi yang jurujual kedai printing tu untuk mengubah draft artwork kalendar tersebut untuk sekelian kalinya.
Nampak tak 18 Dec dibulatkan?..Maka cuti umum kepada seluruh rakyat Malaysia!
Pesanan penaja untuk orang kampung yang menerima kalendar 2010 ini pada majlis tempoh hari, janganlah buang kalendar tu walau dah tamat tempoh, simpan dan buat kenangan. Lagipun berharga 0.23 sen sekeping tu..huhu pokai dulu ambo.
Doa pada page 2..amin
Kebetulan, semalam kami menjemput ‘orang-orang kampung’ untuk majlis makan-makan di rumah kami. Dan sebiji coklat kek telah berjaya disiapkan setelah 4½ jam mengerjakannya bersempena hari Annie memakai sari. Timakaseh kat orang kampong yg sudi bertandang
Lilin tahap mega telah digunakan. Idea Mr MFZ!
Tulisan atas kek di decorate oleh Miss Ninie (10 yrs)

5 comments:

  1. Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.

    ReplyDelete
  2. dah lah den suka kek coklat
    tgok pic nih lagi lah mengidam
    haih
    wah,moga sentiasa bahagia dan ceria2 selalu bersama tersayang yer

    P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

    ReplyDelete
  3. @Pak Man : Timokaseh
    @Hans : Lagi sodap kalo makan kek coklat ngan org tersayang
    @nora: TQ
    @sW33tdARLiNG : sweet muit..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...