Monday, January 24

From Malaysia to Bollywood

Setelah melayan tayangan tanpa amal filem hindustan ‘I hate Luv Story’ menerusi SominalTvTheather yang berHD serta bersubtitle English. Tiba-tiba ‘ting!’ muncul mentol yang menyala entah dari mana di hujung rambut lantas menjelmakan idea untuk berlakon dalam ceritera bollywood versi sendiri.
Kebetulan pelakon hero baru tersebut adalah anak saudara Aamir Khan iaitu Imran Khan (yang menggunakan nama saya) bersama Sonam Kapoor berlakon di sekitar jeti dan tasik di New Zealand, lalu mendetik jiwa untuk berromantik lagi matematik ke tasik yang berdekatan. Namun, terlupa yang tasik masih lagi beku!

Layanz trailer 2min, terbaru dari bollywood lakonan Imran Khan dan Alafiza Kapoor bertajuk ‘We Like Luv Story’. Ianya mengisahkan sang hero yang sanggup menunggang basikal ke tengah tasik demi menyelamatkan heroin, and then they fell in love and live happily ever after..(penaja pakaian menarik balik tajaan, maka hanya satu set pakaian sahaja digunakan..)

video
 Coming Soon in cinema

Sadka Kiya
Kuch khwab dekhe hain, kuch rang soche hain
ab maine kal apne tere sang soche hain
Is raah mein jab bhi, tu saath hoti hai
Kisson ke panno si har baat hoti hai
Rooh jo hui meri fida, toh pal mein uthi koi sada
Ke dil se hua judaa judaa, toota main iss tarah
Sadka kiya yoon ishq ka, ke sar jhuka jahan, deedar hua
Sadka kiya yoon ishq ka, ke sar jhuka jahan, deedar hua


I've seen some dreams, I've thought of some colors,
Now I've thought of my tomorrow with you,
In this way, whenever you are with me,
Everything is like pages of a story,
As my soul was sacrificed, a voice called out in a moment,
I got separated from the heart, I was broken something like that.
I gave my love away such that wherever I bowed my head, I saw you.
I gave my love away such that wherever I bowed my head, I saw you..


..bila dah ada Canon EOS 7D boleh la buat cinematography dengan full HD plak

7 comments:

  1. kiring sale ko model jaket pink tu... sporting la dio!

    ReplyDelete
  2. wahh, ada filem hindustan lah:) eh eh, anak sedara amir khan tu sma je dgn amir khan kn rupanya?

    ReplyDelete
  3. mace sedap jah cite hindustan ni..

    ReplyDelete
  4. @fa10: Model baju pink suke je berposing
    @Nor Fadzlina: kalo terlampau sweet nanti kene diabetis
    @Hanis MY: :)
    @FIFIEY LYCHE: yep..nama pun anak sedara
    @Mohd Ridhuan: Memang sedap pun..macam makan KFC

    ReplyDelete
  5. Dulu lyn jgk ah hndustan2 ni
    Tp skrg dh x…heee
    Bila bc review blog ni mcm nk tgk blik je :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...