Thursday, March 31

Slotte i Danmark

Der er mange slotte i Danmark. Jeg har besøgt nogle af de slotte i Danmark. Det første var Christianborg slot. Det ligger I det central København. Min kone of jeg besøgte det sidste November under kulturnatten 2010. Det var smukt. Slottet også har en masse malerier og billeder af den danske kongefamilie på væggen. Nær slotted er der Folketinget. Det danske statministerium og danske Højesteret.
Det andet slot, som vi besøgte var Frederiksborg Slot. Det ligger på den nordlige del af Sjælland i Hillerød.  Nu er slotted kendt som ‘the Museum of National History’. Det er en stor kaldet baroque siden til slotted. Der er en lille sø omkring slotted, og vi lejede en båd.
Det tredje slot, som vi besøgte er placeret i det central Købehavn. Det var Rosenborg Slot. Der er en smukt have og slotted ligger ved Kongens Have. Om sommeren blomster blomstre foran slotted i Kongens Have.
Ved nyt-år 2011 I en ferie besøgte jeg Kronborg Slot. Det ligger i den nordlige delaf Sjælland I Helsingør. Slottet er meget populært med Prins Hamlets historie af William Shakespeare. Slottet også ligger i nærheden af havet.
Sidste måned har jeg besøgt Amalienborg. Slottet er om vinteren hjemsted forn den Konge familie. Det ligger i København. Der kan se de skiftende vagt ceremonien. Begivenhederne ske hver dag kl. 12:00 om aftermiddagen. Der er mange turister som ser ceremonien.
Jeg planlægger at besøgte andre slotte som Fredensborg Slot i Hillerød og Egeskov Slot på Fyn i denne sommer. Jeg kan godt lide at besøg slotte i Danmark fordi det har unikke arkitektur og jeg kan lære historie om Danmark.

"Another Danish essay for homework"
"Kalau tak faham sila goggle ok!"

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...